|
Автор |
Сообщение |
|
Кто-то ведет ребенка "на ёлку"?
24 окт 2010, 16:43
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Re: Кто-то ведет ребенка "на ёлку"?
20 ноя 2012, 11:57
|
Aurora писал(а): пришлось брать на 28е У нас теж на 28 на 10-30. І це завдяки тобі ![rose :rose:](./images/smilies/ax.gif) , почитала твій пост і давай бігом замовляти квиточки Спробуємо цього року і сина зводити
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко)
Вот и осень золотая!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
20 ноя 2012, 12:11
|
Катюля писал(а): У нас теж на 28 на 10-30. У нас на 14:00, на 10:30 нам слишком рано нужно вставать, чтобы успеть доехать из Борисполя. Думаю на утреннее время попроще с выбором дат дела. Катюля писал(а): І це завдяки тобі ![rose :rose:](./images/smilies/ax.gif) , почитала твій пост і давай бігом замовляти квиточки На здоровье ![:) :)](./images/smilies/ab.gif) Нам в этом году нужно было 7 билетов, так то 5 то 6 осталось в разные дни. Уговорить "нарисовать" нам одно место не удалось ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif) Цитата: Спробуємо цього року і сина зводити Це йому 2,8 буде? Ми того року Женю водили, навіть трохи меншого за Єгора. І причому він вертлявий. То нормально все було. Думаю і у вас буде все круто! Остальные что-то молчат, неужели никто больше еще билетов не покупал?
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
20 ноя 2012, 12:38
|
Aurora писал(а): 10:30 нам слишком рано нужно вставать Я теж хотіла на 14, але виявилося, що нами ще одна малявка буде (і її 9-річна сестра), тому так навіть зручно, щоб малих в обід спати вкласти. Я надіюсь, що встанемо як у садочок, і папа нас завезе. З нашого боку це близько. Aurora писал(а): Це йому 2,8 буде? Так ![:) :)](./images/smilies/ab.gif) Але от написала і засумнівалася. Він погано Юліні свята в садочку переносить, а тут довше і більше шуму. Ну та побачимо ![:) :)](./images/smilies/ab.gif) якщо передумаємо, то когось іншого візьмемо, племінників вистачає
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко)
Вот и осень золотая!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
20 ноя 2012, 12:58
|
Вместе. Я сама с двумя - это повеситься можно было бы. Отпрашиваться муж будет.
Мы на субботу хотели, а оказалось она все-равно рабочая у многих (отработка за 31е), потому никакой разницы. А ВС 30е, совсем накануне и точно будет чем заняться дома. Немного переживаю, чтобы в тот же день не было утренника на занятиях и танцах (но судя по прошлым годам, то малявок они пораньше "на каникулы" отпускают и праздники до 25го проводят.
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
30 ноя 2012, 17:13
|
Aurora писал(а): Идем на Одиссею в Дом Художника 29 декабря и на Одиссею в театр Франка 4 января
_________________ дома бардак... стою с метлой в руках и думаю: убирать или улететь?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|