|
Автор |
Сообщение |
|
Re: Выбираем цвет спальни
29 янв 2013, 15:41
|
Aurora ![good :good:](./images/smilies/ay.gif) Поєднання голубого (бірюзового) з коричневим гарне в усьому - навіть в одязі. Холодний голубий тут "нагрівається" ніжним відтінком коричневого (кольором кави, як я люблю - 50х50 з молоком ![:-D :-D](./images/smilies/ag.gif) ) і молочним (чи бежевим?). + це сонячна кімната + вогняні акценти-тюльпани Мені подобається лавка-комодик ![:) :)](./images/smilies/ab.gif) Ех, хочу спальню
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко)
Вот и осень золотая!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
29 янв 2013, 16:11
|
Aurora писал(а): Спасибо, что объяснила Aurora писал(а): одна из причин почему хочу дом О, це така складна робота - зробити так, щоб кожне приміщення було таке, як ти хочеш, потім всі їх звести в одну площину (чи дві - на два поверхи ![:-D :-D](./images/smilies/ag.gif) ) і щоб архітектура якась була У нас стоїть коробка, на етапі вибору і підготовки проекту все дуже подобалося, а коли треба вже розставляти меблі (на папері), то питань дуже багато.
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко)
Вот и осень золотая!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
29 янв 2013, 19:02
|
Катюля писал(а): Мені подобається лавка-комодик ![:) :)](./images/smilies/ab.gif) Не откомментировала ранее Мне тоже они очень нравятся. И для хранения и чтобы не садиться на постель, когда одеваешься Катюля писал(а): О, це така складна робота - зробити так, щоб кожне приміщення було таке, як ти хочеш, потім всі їх звести в одну площину (чи дві - на два поверхи ![:-D :-D](./images/smilies/ag.gif) ) і щоб архітектура якась була У меня есть примерный проект - дом кумовей. Я от него просто тащусь. От себя изменила бы всего пару вещей, а так все предельно просто, но очень удобно и функционально спроектировано
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
29 янв 2013, 21:49
|
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
30 янв 2013, 19:59
|
Aurora писал(а): Холодные цвета не люблю в интерьере, но эта фотка понравилась А я вот поклонница как раз таких оттенков Тоже мечтаю о доме, уже столько идей ![embarrassed :embarrassed:](./images/smilies/ah.gif) Но пока что - мечты. А вот балдахин не люблю - как по мне, то это лишний пылесборник
|
![](images/spacer.gif) |
|
|