|
|
Re: Во сколько лет отдавать в школу?
09 окт 2011, 10:41
|
Работники образования твердят, то не надо затягивать с отдачей до 7 лет. Семилеткам многое будет уже неинтересно и скучно. Программа облегченная, без оценок, занятия смешанные, с элементами игры. Если ребенку на 1 сентября есть полных 6 лет, то и раздумывать нечего. И еще, что отдавать нужно тогда же, когда и все (большинство), чтобы ребенок учился со сверстниками.
Мамы первоклашек, что скажете? Первый класс = каникулы?
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
|
|
09 окт 2011, 13:18
|
AuroraОценок действительно нет)))) но что б совсем уж каникулы... рано еще что то говорить, дети только пришли после детского сада, пока еще адаптация))) нагрузка скорее всего появится во второй четверти... или после НГ... пока домашнее задание это все то что ре не дописал в классе - поэтому бывает что и нет никакого задания)))))))
|
|
|
10 окт 2011, 15:17
|
соседка писал(а): нагрузка скорее всего появится во второй четверти... или после НГ... Племінниця минулого року пішла в перший клас, їй було без 3 місяців 7. Так дійсно після НР, і навіть, мені здається, до нього, а тим більше під кінець навчального року вона явно була втомлена навчанням. І батьки це бачили (стала більш дратівлива), і вчителька жалілася на більшу неуважність, непосидючість. А цього року з терпінням ще гірше, домашку роблять всією сім"єю, всі дратуються І мені цікаво, це зараз діти такі, що не можуть самі робити завдання, чи школа так нагружає, що дітям це не під силу? Я завжди сама все робила, ну звичайно ж, йшла щось просила пояснити, що не розуміла, але це вже з фізики, геометрії, алгебри тощо.
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко) Вот и осень золотая!
|
|
|
|
|
|
10 окт 2011, 16:22
|
КатюляЦитата: І мені цікаво, це зараз діти такі, що не можуть самі робити завдання, чи школа так нагружає, що дітям це не під силу? мое мнение - все зависит от ребенка, от учителя и от родителей... если учитель плохо объяснил, ребенок не понял, у него не выходит - он нервничает, родители часто не имеют времени нормально объяснить и начинают нервничать если ребенок не "схватывает на лету" выходит замкнутый круг...
|
|
|
10 окт 2011, 21:38
|
Катюля писал(а): це зараз діти такі, що не можуть самі робити завдання, чи школа так нагружає, що дітям це не під силу? Я завжди сама все робила, ну звичайно ж, йшла щось просила пояснити, що не розуміла, але це вже з фізики, геометрії, алгебри тощо Я не знаю, что будет в школе, может подрастет, но сейчас это просто ужас. Собираю все свое терпение и нервы в кулак, чтобы элементарные вещи типа "закрасить воздушный шарик" попросить То отвлекается, то цвет ей не такой как в задании охота, то вообще наперед забегает. На данный момент внимания и усидчивости ноль.
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
|
|
11 окт 2011, 00:17
|
Морковка писал(а): пройдет Років так через 15 Aurora писал(а): сейчас это просто ужас Морковка писал(а): Один в один описываешь нашу ситуацию Я теж не можу похвалитися Юліною посидючістю, наполегливістю, малює один малюнок за одну хвилину (стахановка ), он-лайн розмальовку включила, сиди собі тиркай, так ні трохи потиркає, а потім "Тииии мені зроби". Так що я прихожу до висновку, що це таке покоління. Звичайно, не можна всіх рівняти, але дуже вже багато саме таких дітей. А що ж? Ми ж виховуємо в них свободу особистості, мислення творче, не по шаблону, а, виходить, в рамки навчання це не вписується.
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко) Вот и осень золотая!
|
|
|
|
|
|
|