|
|
Re: Первоклашки 2013, отзовитесь ;)
24 июл 2013, 12:52
|
|
|
|
 |
|
24 июл 2013, 12:58
|
Йолка
|
 |
|
25 июл 2013, 10:39
|
Морковка писал(а): Нужно прочесть Дневник мамы первоклассника (Маша Трауб). Прочитала в наше минуле перебування у свекрухи, мені там краще читається. Така легка книжечка, прикольна, як взагалі у Трауб, але якісь корисні думки винесла У нас теж вже є рюкзак (завдяки Морковка  ), і майже вся форма. Залишається взуття і стіл/стілець/стелаж. Тут думаємо колективно з чоловіком. Ось вчора в Архікаді кімнату дитячу намалювала, буду меблі розставляти тепер. В школі поки що не було зборів, ми взагалі не знаємо, до якої вчительки підемо. Просилися до однієї, але до неї всі хочуть, і, думаю, таких, які сильніше за нас хочуть  , багато. Тому вже будемо в кінці літа знайомитися. Ми - це я + ще дві мами першоклашок з нашого будинку, у них хлопці, ми утрьох попросилися в один клас дітей записати. Зате вже збирали вступний внесок, аж 100 грн
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко)
Вот и осень золотая!
|
|
|
|
 |
|
25 июл 2013, 10:55
|
Катюля писал(а): Залишається взуття і стіл/стілець/стелаж. Аналогично. Хотели на ДР подарить, но та парта со стульчиком, что мы выбрали, стоит недешево, купим чуть позже, где-то осенью наверное, до ДР не потянем. Первое время будет делать уроки на кухне за столом. Катя, с учительницей у вас жесть. Как можно так мучить родителей, я тут до мая еле дожила, когда было собрание и когда объявили, кто у какой учительницы. До августа не знаю, как бы терпела.
|
 |
|
25 июл 2013, 15:26
|
Морковка писал(а): Как можно так мучить родителей, я тут до мая еле дожила Я зі своїм навчанням в такій запарі була травень-червень, що не встигала і за вчительку ще попереживати  А зараз да, нетерпиться дізнатися, яка ж вона, але це таке приємне очікування, знаєш, ніби Нового Року чекаєш
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко)
Вот и осень золотая!
|
|
|
|
 |
|
16 авг 2013, 13:27
|
Детей оставила на бабушку, а сама приехала в Киев на школьные базары. Обошла весь Киев, но ребенок к школе готов  А главное нашла ручки для левшей  Сама попробовала писать левой, действительно такой ручкой написанное не закрывается. Посмотрим оценит ли Аня  Многие канц.товары у нас и были в наличии с подготовки и творчества дома. А в чем вообще носят все для трудов? Краски, клей, и тд и тп. Картон-бумагу понятно в папке, а мелочь всякую? Которая еще и разлиться или потечь может...Блузки везде с кучей фигни на груди, воланы и прочее, мне не понравились. Купила "строгую", но к ней галстук с растительным узором в тон форменной жилетке. Регланчиков-гольфиков тоже достаточно. Колготки есть. На спортивное решила как и думала леггинсы+олимпийка (было) и футболки (тоже есть) Без детей не рискнула только обувь покупать. Аж спокойно как-то стало  Теперь думаю о прическе
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
 |
|
|