|
Автор |
Сообщение |
|
Откровения бывшего главного редактора Cosmopolitan
30 мар 2011, 13:50
|
Цитата: Автор книги — Хелен Герли Браун родилась 18–го февраля 1922–го года в штате Арканзас. Была главным редактором женского журнала Космо до 1997 года, и историками ей отводится большая роль в свершении сексуальной революции. Увы, текст в виде фоток страниц бумажной книги, потому цитат вставить не могу Еще напутствия смотреть тут: http://charodeyka.mypage.ru/damskiy_etiket.htmlДолго сомневалась в какой раздел разместить. Если что - перенесем
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
|
|
Re: Откровения бывшего главного редактора Cosmopolitan
30 мар 2011, 16:41
|
|
|
|
03 апр 2011, 23:53
|
|
|
|
04 апр 2011, 13:59
|
|
|
|
|
|
04 апр 2011, 18:06
|
Я теж за те, що це стьоб. Не думаю, що можна перекласти, настільки спотворюючи зміст, щоб вийшла така лабуда. Це тільки одна сторінка, але висновок хочеться зробити такий, що авторка, навпаки, закликає не заморочуватися своєю зовнішністю.Якщо сказати це прямо, хіба поведуться, а в такій формі посміються...але задумаються. А може все й не так
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко) Вот и осень золотая!
|
|
|
|
|
|
|