Aurora, питала в тата та на виставці.
Сказали, що, в принципі, меблі з гивеї дуже навіть нічого. Тато знає людину, у якої комплект обідніх меблів з гівеї стоїть вже 2 роки і все нормально. Хоча сам він з нею ще не стикався. Мені на дотик букові меблі більш приємні.
Aurora писал(а):
И вообще может ли неодноразовый стол с доставклй из Малайзии стоить 2тыс.?
Я думаю, може. Але питання в тому, чим вони те дерево обробляють.
Ти ж розумієш - чим більше знаєш про технологію обробки деревини, про лаки чи про технологію виробництва будівельних сумішей, тим важче вибрати стіл чи лідко або зробити ремонт. В нас дома саме таке "горе от ума". Я, наприклад, шукаю українських виробників меблів, які переважно всі свої меблі продають закордон, + використовують сертифіковані лаки.
Хоча такі пошуки міжкімнатної арки закінчилися тим, що ми замовили саму нефарбовану арку, а лак та іншу хімію замовляли окремо, через тата, на іншому підприємстві по виготовленню дверей.
Я-от поки розглядаю меблі із гівеї як варіант, але страшно за хімічну складову.
Я, навпаки, хочу прямокутний стіл, не ширше 80 см, довжина не так важлива. Щоб разкладався и обов`язково зы звичайними ніжками. За столами з одніїю ніжекою по центру я вже насиділася.
Дуже подобається такий - і ціна добра, і виробник гарний, і бук натуральний, але в них немає стільців з твердим сидінням.
А стільці потрібні на кшталт
таких.
--------------------------------------------------- добавлено 10 окт 2011, 16:55 ---------------------------------------------------