|
Автор |
Сообщение |
|
Re: С Днем Николая Чудотворца
19 дек 2012, 09:52
|
В день Святого Николая Деток всех мы поздравляем, Пусть декабрьский снежок Принесет им радость, счастье, И тепла, здоровья, смеха, Игр славных для потехи, И старанья, и труда, Маму слушайте всегда!
|
|
|
|
Re: С Днем Николая Чудотворца
19 дек 2012, 10:10
|
Зі святом Миколая!!! Коли місяць сховається й зорі Ледь пригаснуть в небеснім просторі, Помчать сани, бистрющії сани, Щоб об'їхати світ весь до рання.
Коли дітки заснуть всі міцненько, Хтось до личок торкнеться легенько, Поцілує морозно, духмяно, Покладе під подушку жадане.
Він не тільки дарунки дарує, Він жаліє дітей і все чує, Хто благання свої посилає, Неодмінно таким помагає.
Пожаліє сиріт, допоможе, Бо у нього жертовність є Божа, Бо у нього є ласка всесильна, І про це знає кожна дитина.
Попрошу у Миколая Я ляльок багато маю , Але прошу Миколая , Щоб приніс мені новеньку, Кучеряву і гарненьку. Я хотів би дві машинки І солодкі мандаринки. Але що це, що я бачу? Чому наш Володя плаче? – Мені сумно, як згадаю Бліду дівчинку з трамвая. В неї дуже хворі ніжки. І вона не ходить пішки. Я не хочу ні машинок, Ні солодких мандаринок. Я прошу у Миколая – Хай ту дівчинку з трамвая Десь у Львові віднайде І на ніжки підведе.
Я також собі згадала, Як цукерки купувала: Біля нас живе бабуся, Що просити хліба мусить, Бо не може вже ходити. А ніхто на цілім світі Про старесеньку не дбає І нічим не помагає. Попрошу я Миколая – Хай про неї він згадає. Все, що він мені готує, Хай бабусі подарує. Я у Бога завжди прошу Не цукерок і не грошей, А здоров'я мамі й тату, Миру, щастя в нашу хату, Слава й волі всій родині, Нашій рідній Україні.
|
|
|
|
|