|
Автор |
Сообщение |
|
Re: Рюкзак, портфель, ранец.
17 янв 2013, 16:04
|
Морковка Но они же в первых классах сами домой не ходят, родители будут помагать носить рюкзаки, и рюкзак хоть и не на один год купится, но по пять лет наврят ли захотят дети с одним и тем же ходить. Да и из класса в класс в школе ходить же не нужно в начальной школе. Так что она особенно и не будет сама его много носить. Подумай, будет ли тебе удобно его на колёсиках возить, присмотрись, попробуй и сама повозить, и дитю дай потягать)))
|
|
|
|
17 янв 2013, 22:19
|
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
|
|
18 янв 2013, 10:07
|
|
|
|
|
|
18 янв 2013, 18:41
|
Дівчата, ви будете сміятись Я згадала від кого про них чула! Від сестри своєї! Можна просто сходити в гості подивитися ЙолкаПеппилоттаВаші відгуки цінні, значить, "надо брать" Вчора на кідстафі дивилася ці рюкзаки і Юлі показувала, їй сподобався з кицькою. ЙолкаЦе ти його за 129 купила? Круто!
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко) Вот и осень золотая!
|
|
|
|
|
|
19 янв 2013, 12:45
|
Ну так это ж совсем другое дело У нас же школа рядом, часто гуляем на территории. Так я как увижу, что дети (особенно мальчишки) с теми рюкзаками творят Куда уж там покупать за 1,5тыщи
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
|
|
|