|
Автор |
Сообщение |
|
Re: Летние солнышки 2007, Добро Пожаловать!!!
16 ноя 2010, 01:54
|
КатюляКатюш, приветик, очень-очень рада тебя здесь видеть!!! Цитата: Лєна, це ти? Да, это я Цитата: Я так часто про тебе згадую! І все не можу зрозуміти, куди ти поділася... Да вот сюда и делась Цитата: Юля сьогодні вперше! пішла в садочок без рьов, це велике досягнення для нас Поздравляем вас с таким событием! Пусть у нее в садике все будет замечательно! Цитата: Але на сон ще не хоче залишатися. В этом деле лучше не спешить, чтобы не отбить желание вообще ходить в сад. Даша порывалась пару раз остаться на сон, но мне как-то пока не хочется ее там оставлять спать, она мне и дома не мешает
|
|
|
29 ноя 2010, 11:24
|
Морковка Он уже кажется третий, но тот что до утра продержался да, первый метель такая, бе, прямо в раздумиях идти гулять или нет
_________________ Анна 29.06.2007 Евгений 11.05.2009 Бережімо Україну - нашу матінку єдину: Хлібні ниви золотисті і ліси зеленолисті, Голубі озера й ріки, чаєнят сріблястих крики, Неба синього глибини, тиху пісню журавлину, Бо у нас одна-єдина Рідна мати - Україна!
|
|
|
|
|
|
13 дек 2010, 10:30
|
Всім привіт! З садочком у нас зрушення вже залишаємо дітьо на сон. І о чудо! вона спить Тепер ввечері набагато спокійніша, але вкладається спати не раніше 11. Сьогодні ж Андрія, так вони там мають пекти калиту (це такий типу бублик, який підвішується до стелі і який треба відкусити в стрибку ). То сказали принести фартушок і яйце. Вчора шили з маленького Юліного халата цей же фартушок, а яєць для надійності дала 2 А позвонив Саша з групи, у них вітрянка, вже троє захворіли. Але смисла забирати Юлю додому немає, все одно вже контактувала. Наших Андрюш - з іменинами!
_________________ Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають. (Т. Г. Шевченко) Вот и осень золотая!
|
|
|
|
|
|
13 дек 2010, 11:33
|
Катюля писал(а): МорковкаЛєна, мені все-таки не дає покою - що ж сталося, що ти зникла звідти ? Да ничего особенного, просто раньше там атмосфера была совсем другая, разонравилось. Да и времени нет сейчас особо.
|
|
|
|